Hostatge de pàgines web i bústies de correu

Tota empresa necessita hostatjar la seva web i disposar de servidor de correu. No en té? A Xternalia tenim un ventall de solucions que podem oferir a un preu molt competitiu amb la seguretat que els seves dades estaran controlades.

Treball en group col·laboratiu per la nostra empresa en el núvol privat en datacenter de Barcelona

Si la seva empresa necessita una eina de treball col·laboratiu per a equips de treball, que estiguin geogràficament dispersos o no, per poder compartir fitxers, agendes, contactes, tasques, mails, procediments o coneixements, Xternalia li ofereix una solució en el núvol que no requereix inversió de hardware, sense límits d’usuaris, i que només necessita un navegador i una connexió a internet.

Una solució barata, amb pagament per ús, amb possibilitat d’ampliar o reduir usuaris, i capacitats, i que li permetrà disposar d’una eina de treball sofisticada i eficient per una inversió mínima mensual.

Si a més, li cal una solució de comerç electrònic o fer-se la seva web, pot desplegar vostè mateix aquestes eines sota el seu domini amb un cost menor del que implica una inversió en les seves instal·lacions.