Serveis i seguretat a la nostra xarxa

No es dóna cap importància a la seguretat de les nostres dades fins que tenim un problema. Hi els problemes sempre arriven. Pèrdues de dades per falles de hardware, dades nostres que apareixen en altres empreses o a internet, competència que se’ns avaça, empleats que marxen de l’empresa sense poder evitar la fugida de dades, portàtils o mòbils que s’extravien, wifis públiques per on fem passar informació confidencial, connexions remotes a través d’internet.

A pensat qui veu o pot veure el què fem? A qui enviem informació? Com de privada és la nostra informació d’empresa? Assessors, comptables, advocats, dades mèdiques, dades bancaries, col·laboracions amb tercers, problemes judicials….

A Xternalia fem veure a les empreses que sovint exposen les seves dades i que quan és massa tard, no s’hi pot fer res. Hi ha maneres de controlar la informació i no exposar-la quan realment no ens convé. Tingui en compte que les seves dades són com el seu coneixement del negoci, els seus empleats, la seva maquinària o la seva matèria primera: Vitals.